In Memoriam Alexander Brody (1933 - 2022) - a temetés időpontja

Szomorúan értesültünk Alexander Brody halálhíréről. Tartalmas és eseményekkel teli életet élt, a világ vezető reklámszakembere volt, majd nyugalomba vonulása után hazájában hozott létre maradandó alkotásokat, nagy szerepe volt a kulturális életben is. Azért is értett a kultúrához, mert olyan felmenői voltak,mint nagyapja Bródy Sándor, nagybátyja Hunyady Sándor és édesanyja a kitűnő festőművész Pollatschek Lilly. 

Korábban telivéreket is futtatott Európában szép eredményekkel. Szinte gyermekként kapcsolódott a lóversenyzéshez édesapja Bródy János révén, aki a II. világháború után megszervezte az ügetőversenyzést és -tenyésztést és olyan kiváló lovak sorát importálta  Amerikából és Dániából, melyek a versenypálya sztárjai voltak, majd a tenyésztésben kiemelkedőt teljesítettek. 

Alexander Brody figyelemmel kísérte a hazai lóversenyzést, az édesapja emlékére futott emlékversenyen, ha tehette megjelent és személyesen adta át a tiszteletdíjakat. Személyében egy igazi régivágású urat veszítettünk el, aki rendkívül közvetlen és barátságos volt mindenkivel.

Kifejezzük őszinte részvétünket családjának és a hozzá közel állóknak. Emlékét kegyelettel megőrizzük.

Alexander Brody temetése március 22-én 14.00-kor lesz a Fiumei úti sírkertben.