Szünetelnek a versenyek a Kincsem Parkban

KK , 2020. 03. 30., h - 18:45
Hírek

A Kincsem Park oldalán a programm (Magyar Turf) a március 14-i versenynapra ide kattintva olvasható, az első futam startja 14.00-kor. Élő közvetítés a bet.lovi.hu oldalon.     Online lóversenyfogadás      PMU - a francia fogadási oldal Kincsem+eredmények       Eredmények március 14. - a Kincsem Park oldalán. Archiv videók itt.    Versenynapok 2020-ban a Kincsem Park oldalán

A Kincsem Nemzeti Kft. az alábbi közleményt jelentette meg a honlapján 2020. március 11-én.

Zárt kapus versenyek a Kincsem Parkban

A Magyar Kormány koronavírus elleni védekezés kapcsán hozott, március 11-ei döntése értelmében a Kincsem Nemzeti Kft. március 14, szombattól kezdődően a versenynapokat zárt kapuk között tartja meg. A versenyszervező sem a főbejáratot, sem a nézőteret nem nyitja meg a látogatók számára. A teherportán az arra jogosult személyek: versenyrendezők, tulajdonosok, trénerek, hajtók, lóápolók léphetnek be ellenőrzés után. A lelátó épületbe kizárólag a versenyrendezők tartózkodhatnak.

A versenyeket a Kincsem Park élőben közvetíti a megszokott online felületeken: www.kincsempark.hu , www.bet.lovi.hu , www.lovifogadas.hu . Fogadni a külső fogadóirodákban és a bet.lovi.hu oldalon zavartalanul lehet.

A Kincsem Nemzeti Kft. a versenykiírást úgy módosítja, hogy versenyben kizárólag csak hazai tréningből induló ló futhat, továbbá csak hazai engedéllyel rendelkező hajtók vehetnek részt.

A Versenyszervező intézkedése visszavonásig van érvényben. Megértésüket és segítségüket köszönjük!

Kincsem Nemzeti Kft.